Фулъм и Челси играят при резултат 1:1 в двубой от поредния

...
Фулъм и Челси играят при резултат 1:1 в двубой от поредния
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Фулъм - Челси 1:1, изгониха Феликс в дебюта му

Фулъм и Челси играят при резултат 1:1 в дуел от следващия кръг във Висшата лига. В 25-а минута Уилиан откри резултата след голям рикошет в бранител на " сините ". Калиду Кулибали изравни в 47-а минута. В 57-а минута за " сините " стана тежко, откакто Жоао Феликс си изкара червен картон в дебюта си за клуба. 

След към 120 секунди Челси можеше да поведе. Жоао Феликс съумя да откри Кай Хавертц на точката на дузпата, чийто удар беше блокиран, а по-късно и Люис Хол видя по какъв начин негов удар бива избавен от Бернд Лено. 

В 14-а минута Феликс получи топката на стрелкова позиция след чудесно центриране на Мейсън Маунт, само че той беше в засада по време на удара. 

В 23-а минута Трево Чалоба позволи сериозна неточност, след която Боби Рийд излезе на стрелкова позиция, само че стрелецът уцели единствено гредата. Две минути по-късно обаче резултатът беше открит, откакто изстрел на Уилиан се отби в крайници на защитник на Челси и направи задачата на Кепа за 1:0. 

Гостите, и по-конкретно Жоао Феликс, посочваха пробуждане в идващите минути и в 40-а точно португалецът тества рефлексите на Лено, който обаче още веднъж се оправи. 

Само две минути след началото на втората част момчетата на Греъм Потър съумяха да изравнят. Мейсън Маунт стреля в гредата от директен свободен удар, само че Калиду Кулибали съумя да направи добавка от няколко метра за 1:1. 

Само 10 минути по-късно обаче Греъм Потър трябваше да изживее съществено отчаяние. Първо Закария получи привидно тежка травма и беше сменен, а секунди по-късно Феликс влезе извънредно жестоко в краката на противник и си изкара пряк червен картон. 

Ето и съставите на двата отбора:

Фулъм : Лено, Адарабио, Тете, Рийм, Робинсън, Рийд, Паулиня, Боби Рийд, Перейра, Уилиан, Винисиус;

Челси : Кепа, Кулибали, Силва, Чалоба, Закария, Ковачич, Хол, Аспиликуета, Хавертц, Маунт, Феликс; 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР